SPÖKLOV PÅ TOMTELAND
SPÖKLOV PÅ TOMTELAND
SPÖKLOV PÅ TOMTELAND
SPÖKLOV PÅ TOMTELAND
Föregående
Nästa

BO HOS OSS OCH BESÖK HÄXANS SPÖKLOV 1-5 NOVEMBER

Boka en kuslig spökbuffé efter en heldag av spännande äventyr på sagolandet Tomteland. 

Spökbuffé barn 5-12år

Efter en heldag på Tomteland dukar Åsengården upp läskiga rätter som man både gillar och är lite skraj för! Grönt häxhår med lusstuvning, vampyrspya, alvpruttbollar, välgrillade trollfingrar med fladdermusöronvaxpinnar. Till efterrätt serveras Lyktgubbens ändalyktkorvar och frysta snorpinnar.

Häxans spöklov

På Häxans Spöklov  väntar en massa spännande äventyr med sagofigurerna du känner igen men framför allt med figurerna du bara träffar på Spöklovet. Lyktgubben som bor i sitt mystiska Lykthus mitt i Skugglandsbyn. Vampyria och hennes Fladdermusbjörn smyger runt i Förtrollade skogen och Eldalven bjuder på fantastiska eldshower i Drakland.

Undah den elaka trolldrottningen dyker upp i Trollrike till Trollkungens stora förtret. Trollhuset är otäckt pyntat av trollen och i Skugglandet väntar Vittran och alla grymvättar, som tur är finns Huldran på plats i gläntan. 
I Drakland hotas drakarna av den elake Drakjägaren. Eldalvens eldshow och Drakälvans sång lugnar drakarna.

Som vanligt tävlar sagofigurerna i Spöklovets spännande Felodimestival där du är domare. I år har några av figurerna putsat på sina framträdanden och kommer bjuda på maffiga, häftiga shownummer med dans och coola effekter. 
Alla Spöklovsdagar avslutas med ett superhäftigt Spöklovsdisco där du kan vara med och dansa loss ute på sagotorget med alla sagofigurer. 

P.s. Kom gärna lite ruskigt utklädd så du smälter in bland alla troll och häxor.

Vi ses på Tomtelands spöklov.. om du törs!